Blog

Mode is veranderlijk als het weer

Herenschoenen

Als je één paar nette herenschoenen hebt dan is dat toch wel weer genoeg? Of ben jij meer iemand die van alles veel verschillende soorten hebt zodat je kunt mixen en matchen? Het ligt er natuurlijk net aan wat jij belangrijk vindt, en of je mode überhaupt wel belangrijk vindt. Dat verschilt per persoon, en gelukkig ook maar, anders is het best wel saai.

Mode verandert constant

Wat dit jaar helemaal in de mode is kan volgend jaar wel weer het lachertje zijn. En wie weet, misschien is het over tien jaar weer helemaal in. Mode verandert zo snel als het weer, het is moeilijk om dit allemaal bij te houden als je er eigenlijk ook niet zo geïnteresseerd in bent. Want wat maakt het nou uit wat er in de mode is, als jij het leuk vindt dan is dat toch het enige dat telt. Dat klopt. Je kan meegaan met de modetrends als je dat een leuke bezigheid vindt, maar over het algemeen is het volledig je eigen keuze wat je graag aantrekt, en niemand anders heeft daar wat over te zeggen.
Herenschoenen

We mogen immers zelf wel kiezen

Vroeger was het allemaal anders, dat hoor je vast constant. Maar dat komt omdat het ook waar is, vroeger was ook alles anders. Vroeger was het namelijk niet normaal om een eigen stijl te hebben, denk maar eens na, nog geen 100 jaar geleden liepen de meeste mannen en vrouwen allemaal in vrij nette kleding, en was het enige onderscheid in de mode tussen arm en rijk. Toen zag je echt geen punk rockers of lolita’s over straat lopen. Dat is nu allemaal veranderd, als je in de stad om je heen kijkt zie je een kleurenpalet van stijlen. Dat is toch veel leuker.

Ook jouw stijl verandert

De stijl verandert niet alleen met de tijd mee, maar ook met jou mee. Je zult heus niet allemaal dezelfde dingen leuk vinden als toen je een kind was. Misschien liep je toen wel het liefst in een spijkerbroek en een T-shirt terwijl je nu erg van overhemden of misschien wel een hele andere stijl houdt. Bijna niemand heeft zijn hele leven lang dezelfde stijl, en het is ook hartstikke leuk om er een beetje mee te experimenteren. Kijk eens bij een hele andere winkel, misschien hangt er wel iets voor jou bij. Je weet nooit wat jou goed zal staan tenzij je het probeert.

Geef een reactie