Blog

Hedendaagse populaire tassenmerken

Michael Kors

Mode is natuurlijk een fenomeen dat snel veranderd. Er zijn trends die per seizoen veranderen, maar er zijn ook trends die meerdere jaren aanhouden. Tassen zijn zaken die meestal wel een kleine investering zijn en die je zodoende niet elk jaar niet wilt hoeven kopen. Zodoende is het belangrijk om te weten welke tassenmerken langdurig in de trend zijn en welke modellen en kleuren tevens langer aanhouden. In deze blog zal ik bespreken welke modemerken de tassenwereld overheersen en welke modellen en kleuren daarin het meest populair zijn.

Michael Kors

Michael Kors is een modemerk dat vooral onder de jongeren veel populariteit heeft gewonnen. Niet alleen de tassen doen het goed, veel mensen zijn ook te spotten met de smartwatches van het merk. De jet set lijn van het merk is erg populair. Deze lijn heeft een aantal kleine modellen tassen die gemakkelijk zijn voor dagjes weg of voor het uitgaan. Dit gecombineerd met de vele mogelijke kleuren maakt het een populair tassenmerk onder de jongeren. Ook de grotere formaat tassen zijn populair om als school- of werktas te gebruiken.

Guess

Het hoogtepunt van Guess qua populariteit ligt iets voor dat van Michael Kors. Toch blijft Guess een enorm populair merk worden er nog bizar veel tassen van het merk verkocht.

Ted Baker

Het afgelopen jaar zijn de tassen van Ted Baker met het bekende strikje steeds vaker te spotten. De tassen zijn vaak van een plastic materiaal gemaakt en kenmerken zich door het strikje. Vooral de grote shopper is erg populair onder de jongere modemensen. Veel scholieren lopen er mee rond, maar ook als werk of shoptas wordt de tas vaak gebruikt.

Furla

Uiteraard kan Furla niet vergeten worden bij dit modemerken overzicht. Ondanks de iets hogere prijzen, kunnen de kleine tasjes niet meer uit de modewereld vergeten worden. De tassen bevatten naast veel verschillende kleuren, soms ook de mogelijkheid om de flip aan de voorkant te veranderen waardoor je tasje een totaal andere look krijgt.

Fjallraven Kanken

Dit merk produceert tassen die niet echt vergeleken kunnen worden met de eerdere merken. De meeste populaire tas van dit merk is namelijk een rugtas en wordt veel door scholieren en jongeren gebruikt. De tas is vrij klein voor een reguliere schooltas en lijkt dus eerder geschikt te zijn voor dagjes weg. Ik kan me niet indenken dat je hier als middelbare scholier al je boeken in kwijt kunt. Wel is het een enorm schattige rugzak en veranderd het het beeld over de reguliere saaie rugzak.

Geef een reactie