Blog

Het merk Beeztees als beste voor uw huisdieren

Beeztees

Een merk wat zich focust op huisdieren en al decennia lang op de markt is is Beeztees. Beeztees specialiseert zich al 45 jaar lang op de benodigdheden voor huisdieren en hun baasjes. Het assortiment loopt uit een van voedsel tot speeltjes. In deze blog zal ik u wat vertellen over de verschillende categorieën met Beeztees producten, en hoe deze producten bij mijn kat passen. Mijn lieve katje heet Alma en ik verwen haar zeer graag met mooie spulletjes of een lekker snackje. Ik hoop van harte dat deze blog u als lezer mag inspireren tot verwen partijtje voor uw huisdier. Veel leesplezier gewenst!

Voor iedere hond een lekkere snack

Als uw huisdier goed heeft geluisterd en daarom wel een lekkere snack verdient, zijn de snacks van Beeztees de beste beloning van het baasje. Het merk verkoopt ontzettend veel verschillende hondenkoekjes of vleessnacks. Elke hond is er gegarandeerd gek op. Voor verschillende types honden zijn er verschillende snacks. De hond van een goede vriend van mij is gek op de kauwsnacks. Deze zijn een echte traktatie voor de hond en houden het gebit ook schoon. Twee vliegen in één klap!

Groot assortiment aan Beeztees speelgoed

Het assortiment aan speelgoed breid zich uit naar honden, katten en zelfs andere kleine dieren. Mijn kat is zelf bijvoorbeeld gek op de krabpalen, en gaat daar elke dag wel even aan krabben. Voor katten heeft het merk verder speelgoedmuisjes en balletjes in de aanbieding. Voor honden zijn er ballen, apporteer speelgoed en kauwspeelgoed. Dit laatste type maakt het gebit van je honden sterk, en ook schoon door middel van de kauwsnoepjes die in het speelgoed zitten. Zelfs kleine dieren kunnen terecht voor een leuk speeltje bij Beeztees. Zo heeft het merk Medpets van Beeztees leuke voerbakken, speelballen of een looprad in haar assortiment.

Beeztees accessoires voor in huis of in de tuin

Tot slot zijn er grotere accessoires verkrijgbaar, zoals manden, bedjes, zwembaden en nog veel meer. Met dit type accessoires is het belangrijk dat ze er ook mooi uitzien voor het baasje. Denk maar eens na, wilt u een heel opzichtelijke hondenmand in uw interieur? Natuurlijk niet! Een van mijn favoriete oplossingen van Beeztees voor katten accessoires zijn hun Cat Cubes. Dit is een prachtig bouwpakket waarmee u een kattenpaleis kan bouwen die in elk interieur past. Er zijn 4 soorten cubes, eentje waar in gespeeld kan worden, eentje waar in gekrabd kan worden, eentje waarin gegeten kan worden en eentje waar in geslapen kan worden. Sinds ik deze heb aangeschaft krijg ik constant complimenten over de stijlvolle inrichting. Ook heeft Beeztees ontzettend veel mooie manden en kussens te koop, en ook leuke zwembaden voor je huisdier als de temperaturen oplopen. Kortom, het merk heeft alles wat u maar kan wensen voor uw huisdier.

Geef een reactie