Blog

Ontspannen op werk?

Casual chique werkkleding is helemaal over de manier waarop je je kiest om je te kleden. Het gaat erom om koel te zijn, comfortabel te zijn en in je eigen zone te zijn – wat betekent werken aan de baan op je gemak. Casual chique kledingstukken kunnen worden gedragen voor alle soorten gelegenheden en allerlei soorten banen, het is als het ware een soort vrijetijdskleding. Maar wat is het? Casual chique werkkleding verwijst gewoon naar elk type kleding dat comfortabel en casual is. Toch wil men meer leren over dit soort kleding. Bent u benieuwd hoe u bijvoorbeeld op de werkvloer kan wegkomen met het dragen van casual chique? Lees dat hier! 

De basics

Casual werkkleding draait allemaal om mengen en matchen. Misschien denk je dat het niet veel uitmaakt wat je aantrekt, maar dat doet het. Je kunt bijvoorbeeld simpel gekleed zijn , maar als je shirt of blouse slecht passend is of je schoenen draagt die slecht zijn voor de taak die je nu aan het uitvoeren, dan ervaar je hierdoor hinder. Het allemaal weer neer op de manier waarop je koos om je te kleden. Dat is het leuke van casual chique – het laat je toe om weg te komen met een hoog niveau aan comfort en er nog steeds goed uitzien! Hier zijn enkele manieren waarop u casual draagt voor elke gegeven gelegenheid kunt kiezen en er nog steeds scherp en professioneel uitziet. Een kleine update voor we beginnen, we hebben het niet specifiek over herenmode, maar juist over vrouwenmode. 

Schoenen

Wanneer u denkt aan casual werkkleding, moet u zeker goed aandacht besteden aan het type werk dat u doet. Dit zal een groot verschil maken als je tops en schoenen kiest. Als u in een bedrijf werkt waar jurk codes stijf zijn, zijn werkschoenen of schoenen met een middelhoge hak een must. Een goede vuistregel is dat uw werkschoenen zwart of donker leer moeten zijn met een soort rubberen zolen aan de onderkant.

Kleur

Voor casual werkkleding kun je wegkomen met het dragen van veel verschillende kleuren. De sleutel is om kleuren te kiezen die op een gratis manier samenwerken. Als je bijvoorbeeld in een kantoor werkt, zou een lichtblauw shirt en een paar Khaki-broek er geweldig uitzien. Of je zou een lichtgekleurde katoenen Jean-broek en een wit t-shirt kunnen kiezen voor een meer casual uiterlijk.

Materiaal

Een ander ding om in gedachten te houden is het soort materiaal dat je krijgt. Hoewel veel mensen in casual werkkleding werken, vereisen sommige industrieën gespecialiseerde werkkledij, zoals die in het medische gebied. In dit geval is het belangrijk dat u materiaal krijgt dat comfortabel en gemakkelijk schoon te maken is. Katoen is de meest populaire keuze in deze situatie. Andere weefsels die kunnen werken, omvatten denim, zijde, wol en andere natuurlijke vezels. Aangezien de meeste casual werkkleding unisex is, moet u zich geen zorgen maken over het maken van een fout. Je hoeft geen speciale kleding of mode-accessoires op te zetten. Integendeel, de meeste casual werkkleding is meestal eenvoudig en eenvoudig. Je kunt dragen wat je wilt en het zal prima werken!

Conclusie 

Hoewel de werkkleding meestal casual wordt genoemd, betekent het niet dat je het moet aankleden! Het is perfect aanvaardbaar, in feite, om lichte, kleurrijke kleding als fel oranje te dragen met je casual werkrok. Het maakt ook niet uit of je jeans of een rok draagt. In feite, hoe comfortabeler je met werkkleding krijgt, hoe meer casual het wordt. Je kunt daadwerkelijk afsluiten met casual werkkleding als een rok samen met je broek in een informele kantooromgeving zonder problemen!

Geef een reactie